Rijlessen in omgeving Aalten met een ervaren rij-instructeur

Neem contact op

Tijdens de praktijklessen bij Autorijschool Johan Kämink leer je autorijden op een manier die bij jou past. Wij zorgen voor een rustige omgeving en je wordt zorgvuldig begeleid door onze enthousiaste, ervaren rij-instructeur. Zo leer je op een veilige en ontspannen manier zelfstandig rijden. Wil je meer weten over onze autorijlessen? Neem vrijblijvend contact op of boek meteen je eerste rijles!

Maak en afspraak voor je eerste rijles

Inhoud van de praktijklessen

De praktijklessen geven we in een comfortabele Mercedes C-klasse en vinden plaats in de wijde omgeving van Aalten. Ook is er de mogelijkheid om in een automaat de praktijklessen te nemen. Een rijles duurt standaard 50 minuten, maar we raden aan om ook een aantal dubbeluren te boeken, zodat je ook op de autosnelweg kunt rijden. Alle aspecten van het autorijden komen aan bod, van deelname aan het verkeer in verschillende omstandigheden tot alle speciale verrichtingen.

Bij Autorijschool Johan Kämink zijn we ons ervan bewust dat niet iedereen op dezelfde manier leert. We passen de inhoud van onze lessen dan ook aan jou aan. Wij hebben bovendien jarenlange ervaring met het geven van rijlessen op maat aan leerlingen met autisme en/of een aandachtsstoornis. Is dit op jou van toepassing? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe we de rijlessen het beste voor jou kunnen invullen.

Het is de bedoeling dat je aan het eind van je opleiding zelfstandig, veilig en aangepast kunt deelnemen aan het dagelijkse verkeer. Aangepast rijden wil zeggen dat je goed mee kunt komen en niet in negatieve zin opvalt door je rijgedrag. Als je toe bent aan het praktijkexamen, vragen we dit in overleg voor je aan. Autorijschool Johan Kämink zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan je rijexamen begint.

Neem contact op voor meer informatie