Tussentijdse toets voor je autorijbewijs in Aalten

Neem contact op

Twijfel je eraan of je al toe bent aan het praktijkexamen? Heb je last van faalangst en ben je bang dat je bij je rij-examen straks zo nerveus bent dat je niet goed meer presteert? Door een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR ben je straks beter voorbereid op het praktijkexamen. Je krijgt een beter beeld van de aspecten van het autorijden die al goed gaan en leert ook aan welke aspecten je meer aandacht moet schenken. De kans dat je slaagt voor je rij-examen wordt zo een stuk groter!

Vraag meer informatie aan

Inhoud van de tussentijdse toets

Tijdens jouw autorijlessen bij Autorijschool Johan Kämink in Aalten heb je de mogelijkheid om bij het CBR een tussentijdse toets te doen. Dit is een soort proefexamen. Het grote voordeel hiervan is dat je met minder stress ervaart hoe een rij-examen verloopt en hoe je in die omstandigheid presteert. De route is vergelijkbaar met een examenrit, zodat je alvast kunt kennismaken met het CBR zonder de zenuwen die je tijdens het echte examen waarschijnlijk wel voelt.

Nog een voordeel van de tussentijdse toets is dat je een vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen bij je eerstvolgende praktijkexamen. Zo heb je alvast de eerste stap gezet op weg naar het halen van je autorijbewijs. Na de toets wordt de rit besproken en krijg je een advies mee over de onderdelen die nog extra aandacht nodig hebben. De kans van slagen is na de tussentijdse toets groter, omdat je nog beter voorbereid bent op het eerstvolgende rijexamen.

Maak een afspraak voor je tussentijdse toets