Lespakketten voor je theorie-examen in omgeving Aalten

Neem contact op

Het is noodzakelijk om je autotheorie-examen te halen voordat je aan je praktijkexamen kunt beginnen. Om je te helpen de stof sneller eigen te maken biedt Autorijschool Johan Kämink lespakketten voor je autotheorie aan. Wij helpen je de verkeersregels sneller te leren en leggen je natuurlijk ook uit hoe je de theorie het beste toepast in verschillende situaties tijdens het autorijden. Leer je liever op eigen kracht? Dan kun je bij ons ook de benodigde theorieboeken aanschaffen. Voor meer informatie over onze theorielessen kun je altijd contact met ons opnemen!

Vraag meer informatie aan

Theorielessen voor veilig autorijden

Wat is de maximale snelheid op deze weg, wat betekent dit verkeersbord en wie heeft er voorrang op deze kruising? Voldoende theoretische kennis is belangrijk om in het verkeer de juiste beslissingen te kunnen nemen. Het autorijden wordt er veiliger en gemakkelijker door, omdat je weet wat er van je verwacht wordt. Je kunt ook beter voorspellen hoe andere weggebruikers reageren in verschillende situaties.

Autorijschool Johan Kämink weet dat niet iedereen even makkelijk theoretische informatie leert. Daarom bieden wij elke donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur theorieles aan. Wij helpen je in een rustige omgeving te studeren en staan altijd klaar om verschillende begrippen en concepten uit te leggen. 

Het theorie-examen test of je gevaren kunt herkennen, of je alle feiten en regels kent die van toepassing zijn op het autorijden en of je het inzicht hebt om deze regels toe te passen en de juiste beslissingen kunt maken in het verkeer. Als je bij het theorie-examen een voldoende scoort, ontvang je daarvan een bewijs dat digitaal wordt opgeslagen bij het CBR. Dit bewijs is 1,5 jaar geldig en heb je nodig voordat je een tussentijdse toets en/of praktijkexamen kunt afleggen.

Plan je theorielessen bij Autorijschool Johan Kämink